Reeducació solc pèlvic

Reeducación suelo pélvico
En Fisiotek som especialistes a pal·liar, recuperar i millorar les disfuncions del sòl pèlvic mitjançant tècniques específiques:
BIOFEEBACK
Mètode de reeducació de la contracció voluntària de la musculatura pelviperineal i abdominal, mitjançant estímuls provocats pel fisioterapeuta i aparatología concreta.

Es pretén que la pacient prengui consciència i aprengui a dominar la regió perineal.

ELECTROESTIMULACIÓN
Utilització d'un generador d'impulsos elèctrics per provocar una contracció passiva i analítica d'un múscul específic, amb la finalitat de reeducar la seva contracció voluntària o d'augmentar el to muscular.

Per mitjà de l'electroterapia es produeix un conjunt de contraccions passives per enfortir el to muscular de la zona perineal.

EXERCICIS DEL SÒL PÈLVIC
Mètode d'aprenentatge per contreure i relaxar voluntàriament la musculatura del diafragma pèlvic.
Consisteix a realitzar contraccions actives, regulars i específiques per a cada cas i persona, amb l'objectiu d'enfortir la musculatura pelvi-perineal.

C.A.P.
Cinesiterapia abdominal pelviana. Exercicis destinats a tonificar la cincha abdominal, disminuir hiperpresiones abdominals i prevenir prolapses.

TÈCNIQUES HIPOPRESIVAS
Mètode dirigit a reeducar l'estàtica pelviana, així com disminuir les pressions intra-abdominals mitjançant l'aprenentatge d'una respiració toràcica i diafragmàtica correcta, que pot ser recolzat per l'ús de corrents elèctrics.

INTEGRACIÓ DE LA CONTRACCIÓ PERINEAL EN ACTIVITATS QUOTIDIANES

ALLIBERAMENT DIAFRAGMÀTIC

REEDUCACIÓ DE L'ESTÀTICA ABDOMINOPELVIANA
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat