Reeducació sòl pelvià

Reeducación suelo pélvico
En Fisiotek som especialistes a pal·liar, recuperar i millorar les disfuncions del sòl pelvià mitjançant tècniques específiques:
BIOFEEBACK
Mètode de reeducació de la contracció voluntària de la musculatura pelviperineal i abdominal, mitjançant estímuls provocats pel fisioterapeuta i aparatología concreta.

Es pretén que la pacient prengui consciència i aprengui a dominar la regió perineal.

ELECTROESTIMULACIÓ
Utilització d'un generador d'impulsos elèctrics per a provocar una contracció passiva i analítica d'un múscul específic, amb la finalitat de reeducar la seva contracció voluntària o d'augmentar el to muscular.

Per mitjà de l'electroteràpia es produeix un conjunt de contraccions passives per a enfortir el to muscular de la zona perineal.

EXERCICIS DEL SÒL PELVIÀ
Mètode d'aprenentatge per a contreure i relaxar voluntàriament la musculatura del diafragma pelvià.
Consisteix a realitzar contraccions actives, regulars i específiques per a cada cas i persona, amb l'objectiu d'enfortir la musculatura pelvi-perineal.

C.A.P.
Cinesioteràpia abdominal pelviana. Exercicis destinats a tonificar la cingla abdominal, disminuir hiperpresiones abdominals i prevenir prolapses.

TÈCNIQUES HIPOPRESIVAS
Mètode dirigit a reeducar l'estàtica pelviana, així com disminuir les pressions intra-abdominals mitjançant l'aprenentatge d'una respiració toràcica i diafragmàtica correcta, que pot ser secundat per l'ús de corrents elèctrics.

INTEGRACIÓ DE LA CONTRACCIÓ PERINEAL EN ACTIVITATS QUOTIDIANES

ALLIBERAMENT DIAFRAGMÀTIC

REEDUCACIÓ DE L'ESTÀTICA ABDOMINOPELVIANA
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat